Idazleak - Xabier Olaso Bengoa - Bibliografia

EU | ES | FR | EN
Facebook Twitter Vimeo Youtube
Euskal Idazleen Elkartea

Xabier Olaso Bengoa > Bibliografia

Argitalpenak

1996 Gauaren magalean | Bermingham

1998 Urtaro | Bermingahm

1998 Ariaren hariak | Arabako Foru Aldundia

1999 Datak eta posdatak | Bermingham

2001 Itinerarium/Azalaren memoria | Bermingham

2004 Pupuan trapua | Pamiela

2005 Hotsateko basoa | Aizkorri

2008 Gurarien esku jolasa | Aizkorri

2009 Paulen abentura miresgarria | Aizkorri

2012 Tximeletrak | Aizkorri

2012 Izeko Eli eta biok | Ibaizabal

2013 Auskalo! | Pamiela

2014 Txuntxurrun berdeko animalien kontakizunak | Pamiela

2014 Miau! | Pamiela-Kalandraka

2014 Krokodiloa | Pamiela-Kalandraka

2014 Ilargia | Pamiela-Kalandraka

2014 Bost! | Pamiela-Kalandraka

2015 Zapata | Pamiela-Kalandraka

2015 Paper-txoria | Pamiela-Kalandraka

2015 Biolina | Pamiela-Kalandraka

2015 Arbola | Pamiela-Kalandraka

2011 Euskal Idazleen Elkartea
Zemoria kalea 25 · 20013 Donostia (Gipuzkoa)
Tel.: 943 27 69 99 - Fax.: 943 27 72 88
eie@idazleak.eus

iametza interaktiboak garatuta