Idazleak - Xabier Etxaniz Erle - Bibliografia

EU | ES | FR | EN
Facebook Twitter Vimeo Youtube
Euskal Idazleen Elkartea

Xabier Etxaniz Erle > Bibliografia

Argitalpenak

1984 Nire belarriak | Elkarlanean

1985 Patxiki | Elkarlanean

1986 Igarkizunak | Elkarlanean

1986 Haur folklorearen bilduma | Pamiela

1987 Ilun | Elkarlanean

1988 Berdez jantzitako neska | Pamiela

1990 Gola, katu trapezista | Pamiela

1992 Zazpi ahizpa | Pamiela

1993 Zer dela eta zer dela? | Pamiela

1997 Haur eta Gazte literatura | Pamiela

1997 Euskal Haur eta Gazte literaturaren Historia | Pamiela

2000 Geure ipuinak | Pamiela

2001 Musu lapurra | Aizkorri

2005 Euskal Gazte-literaturaren antologia | Elkarlanean

2005 90eko hamarkadako Haur eta Gazte Literatura (Manu Lopez Gasenirekin) | Pamiela

2005 Euskal Haur-literaturaren antologia | Elkarlanean

2008 Bela Kabelatik Ternuara. Atxagaren Haur eta Gazte Literatura | Pamiela | dokumentua

2011 Euskal Idazleen Elkartea
Zemoria kalea 25 · 20013 Donostia (Gipuzkoa)
Tel.: 943 27 69 99 - Fax.: 943 27 72 88
eie@idazleak.eus

iametza interaktiboak garatuta