Idazleak - Ramon Saizarbitoria - Bibliografia

EU | ES | FR | EN
Facebook Twitter Vimeo Youtube
Euskal Idazleen Elkartea

Ramon Saizarbitoria > Bibliografia

Argitalpenak

1969 Egunero hasten delako | Lur

1975 Ehun metro | Kriselu

1976 Ene Jesus | Erein

1979 Egunero hasten delako | Ustela saila

1982 Ene Jesus | Kriselu

1985 Ehun metro | Erein

1991 Egunero hasten delako | Erein

1995 Hamaika pauso | Erein

1996 Bihotz bi. Gerrako kronikak | Erein

1999 Aberriaren alde (eta kontra) | Alberdania

2000 Egunero hasten delako | Erein

2000 Gorde nazazu lurpean | Erein

2000 Gudari zaharraren gerra galdua | Erein

2001 Rossetti-ren obsesioa | Erein

2001 Bi bihotz, hilobi bat | Erein

2003 Kandinskyren tradizioa | Erein

2012 Martutene | Erein

2015 Lili eta biok | Erein

2011 Euskal Idazleen Elkartea
Zemoria kalea 25 · 20013 Donostia (Gipuzkoa)
Tel.: 943 27 69 99 - Fax.: 943 27 72 88
eie@idazleak.eus

iametza interaktiboak garatuta