Idazleak - Patxi Salaberri Muñoa - Bibliografia

EU | ES | FR | EN
Facebook Twitter Vimeo Youtube
Euskal Idazleen Elkartea

Patxi Salaberri Muñoa > Bibliografia

Argitalpenak

1998 Axularren historioak | Pamiela

1999 Axular. Antologia | Ibaizabal

2000 Haizkora zuhaitzaren erroari kheinatzean (Axularren gogoetak eta erranak). | Pamiela

2004 Euskal Klasikoen atarian | Pamiela

2007 Leizarraga zaharra, Leizarraga gaurkoa | Euskal Adiskideen Elkartea

2012 Idazleei galdezka | EHU

Itzulpena

1998 S. Freud. ilusio baten etorkizuna | Jakin

2002 RM. Rilke: poeta gazte bati idatziak. | Jakin

2005 W. Gombrowicz: poeten kontra. | Egan

Olerkia

2002 Urtean idatziak | Kutxa

2005 No (poema akrilikoak) | Pamiela

Saiakera

1997 Axularren prosa Erretorikaren argitan | EHU

2002 Iraupena eta lekutasuna. Euskal Literatura idatzia 1900 arte. | Elkarlanean

2011 Aingura eta sugea | Erroteta

2014 Leizarragaren idazlanetan barrena | EHU

2011 Euskal Idazleen Elkartea
Zemoria kalea 25 · 20013 Donostia (Gipuzkoa)
Tel.: 943 27 69 99 - Fax.: 943 27 72 88
eie@idazleak.eus

iametza interaktiboak garatuta