Idazleak - Paddy Rekalde - Bibliografia

EU | ES | FR | EN
Facebook Twitter Vimeo Youtube
Euskal Idazleen Elkartea

Paddy Rekalde > Bibliografia

Argitalpenak

1997 Aizu Paddy! | AEK

1999 Whiskey koloreko gauak | Txalaparta

2000 Sex abaroa | Txalaparta

2002 Rebel Mayo Colorao | Txalaparta

2004 Bilbo dub kronikak | Susa

2006 Ragga-ragga dator gaua | Susa

2011 Spray | Susa

2016 Sagarraren misterioa | Elkar

2011 Euskal Idazleen Elkartea
Zemoria kalea 25 · 20013 Donostia (Gipuzkoa)
Tel.: 943 27 69 99 - Fax.: 943 27 72 88
eie@idazleak.eus

iametza interaktiboak garatuta