Idazleak - Josu Jimenez Maia - Bibliografia

EU | ES | FR | EN
Facebook Twitter Vimeo Youtube
Euskal Idazleen Elkartea

Josu Jimenez Maia > Bibliografia

Argitalpenak

2002 Johanes, Bargotako Aztia | F. Crespo eta M. Fernandezekin batera, Txalaparta

2006 Golf TDI beltza | Bermingham

2007 Hatsaren Poesia 2007 | Beste batzuekin batera, Hatsa Elkartea.

2008 Muxugorri | Beste bost orlerkarirekin batera, Aspaldiku

2008 Besoen arteko epelean | Nafar Ateneoaren Constantes Vitales-en 2. zenbakian.

2008 Hatsaren Poesia 2008 | Beste batzuekin batera, Hatsa Elkartea.

2011 Gerezi garaiko haikuak | Maiatz

2013 Orbel azpiko haikuak | Denonartean

2011 Euskal Idazleen Elkartea
Zemoria kalea 25 · 20013 Donostia (Gipuzkoa)
Tel.: 943 27 69 99 - Fax.: 943 27 72 88
eie@idazleak.eus

iametza interaktiboak garatuta