Idazleak - Jon Gerediaga Goitia - Bibliografia

EU | ES | FR | EN
Facebook Twitter Vimeo Youtube
Euskal Idazleen Elkartea

Jon Gerediaga Goitia > Bibliografia

Argitalpenak

1999 8 Olivettis Poéticos | Beste batzuekin batera, Hiru

2004 Fitola Balba, Karpuki Tui | Pamiela

2007 8 Olivetti poetiko/Mundopolski, erreboltaren ziaboga | Beste batzuekin batera, Artezblai

2007 Yuri Sam. Otoitza/Au revoir triunfadoreak! | Beste batzuekin batera, Artezblai

2008 Jainkoa harrapatzeko tranpa | Pamiela

2012 Zentauro-hankak | Pamiela

2011 Euskal Idazleen Elkartea
Zemoria kalea 25 · 20013 Donostia (Gipuzkoa)
Tel.: 943 27 69 99 - Fax.: 943 27 72 88
eie@idazleak.eus

iametza interaktiboak garatuta