Idazleak - Igor Estankona Bilbao - Bibliografia

EU | ES | FR | EN
Facebook Twitter Vimeo Youtube
Euskal Idazleen Elkartea

Igor Estankona Bilbao > Bibliografia

Argitalpenak

1998 Anemometroa | Susa

2002 Tundra | Susa

2004 Ehiza eta nekea | Kutxa Fundazioa

2006 Hitzezko Zubia. 5 Euskal Poeta gazte | Centro de Linguistica Aplicada Atenea

2006 Hitzak batzen gaitu (Beste egile batzuekin) | Elea

2009 Iratzeen esporak | Susa

2011 Euskal Idazleen Elkartea
Zemoria kalea 25 · 20013 Donostia (Gipuzkoa)
Tel.: 943 27 69 99 - Fax.: 943 27 72 88
eie@idazleak.eus

iametza interaktiboak garatuta