Idazleak - Harkaitz Cano Jauregi - Bibliografia

EU | ES | FR | EN
Facebook Twitter Vimeo Youtube
Euskal Idazleen Elkartea

Harkaitz Cano Jauregi > Bibliografia

Argitalpenak

1994 Kea behelainopean bezala | Susa

1994 Paulov-en txakurrak | Erein

1995 Radiobiografiak | Elkar

1996 Beluna jazz | Susa

1997 Telefono kaiolatua | Alberdania

1998 Bizkarrean tatuaturiko mapak | Elkarlanean

1999 Pasaia blues | Susa

2000 Reality, Artificial Reproduction and Sexuality | artikulua, Journal of the International Society for the Arts, Sciences and Technology aldizkarian, 33. alea (beste egileekin) The MIT Press

2000 Piano gainean gosaltzen | Erein

2001 Norbait dabil sute-eskaileran | Susa

2001 Itsasoa etxe barruan / The sea in my house | (edizio elebiduna) Baigorri

2001 Sorgin moderno bat / A modern witch | (edizio elebiduna) Baigorri

2001 Ahotsa da gizakien sukaldea | Susa

2003 Dardaren interpretazioa | Olerti Etxea

2004 Belarraren ahoa | Alberdania

2005 Omar dendaria | Elkar

2005 Neguko zirkua | Susa

2005 Aitona eta euria | Baigorri

2006 Lesterren logika | Elkar

2008 Irakurri | Meettok

2008 Piztia otzanak | Ikastolen elkartea

2011 Twist | Susa

2015 Beti oporretan | Susa

Audioa

2000 Uztail Oparo Ostean | Musika & poesia CDa, Igor Calzada kantugilearekin batera. UOO Records

Itzulpena

1994 Canal | aldizkarian zenbait poemen itzulpenak

2002 Viento de cine | Zineari buruzko poemen antologia batean ere bada bere testu bat (José María Congeten edizioa) Hiperión

2007 Arrainen bazka (Javier de Dios) | Artezblai

2008 Intimitatea | Amaiur

Saiakera

2008 Zinea eta literatura. Begiaren ajeak | Elkar

Zinea

1999 A dar ba kar | (Koldo Almandoz, 1999) laburmetraiaren gidoia Koldo Almandozekin elkarlanean

2011 Euskal Idazleen Elkartea
Zemoria kalea 25 · 20013 Donostia (Gipuzkoa)
Tel.: 943 27 69 99 - Fax.: 943 27 72 88
eie@idazleak.eus

iametza interaktiboak garatuta