Idazleak - Daniel Landart - Bibliografia

EU | ES | FR | EN
Facebook Twitter Vimeo Youtube
Euskal Idazleen Elkartea

Daniel Landart > Bibliografia

Argitalpenak

1968 Hogoi urte | Goiztiri

1970 Noiz | Egilea editore

1973 Hil biziak | Egilea editore

1973 Xori gorriak eta... Antzerkia hiru zati eta bost agerraldi | Antzerkilarien Biltzarra

1978 Aihen ahula | Elkar

1981 Erranak erran | Elkar

1985 Nola jin, hala joan | Antzerti

1994 Batita Haundia | Kutxa

1997 Ama | Euskalerriaren Adiskideen Elkartea

1999 Anaiaren azken hitzak | Elkar

2011 Ahularen indarra | Elkar

2011 Euskal Idazleen Elkartea
Zemoria kalea 25 · 20013 Donostia (Gipuzkoa)
Tel.: 943 27 69 99 - Fax.: 943 27 72 88
eie@idazleak.eus

iametza interaktiboak garatuta