Idazleak - Asier Serrano Lasa - Bibliografia

EU | ES | FR | EN
Facebook Twitter Vimeo Youtube
Euskal Idazleen Elkartea

Asier Serrano Lasa > Bibliografia

Argitalpenak

1997 Bada hiri gorri bat | Elkar

2001 Mari Basajaunaren eremuan | Txalaparta

2001 Hoteleko kontuak | Apokaliftin

2007 Picassoren zaldia | Elkar

2007 Eskuetan mapak | Txalaparta | dokumentua

2009 Erlojugilea | Txalaparta | dokumentua

2010 Hiri gorritik | Elkar

2011 Desterratuen piztiarioa | Alberdania

2011 Euskal Idazleen Elkartea
Zemoria kalea 25 · 20013 Donostia (Gipuzkoa)
Tel.: 943 27 69 99 - Fax.: 943 27 72 88
eie@idazleak.eus

iametza interaktiboak garatuta