Idazleak - Anuntxi Arana Murillo - Bibliografia

EU | ES | FR | EN
Facebook Twitter Vimeo Youtube
Euskal Idazleen Elkartea

Anuntxi Arana Murillo > Bibliografia

Argitalpenak

1985 Bidarraiko Harpeko Saindua | Haranburu Altuna

1986 Jean François CERQUAND-en Ipar Euskal Herriko legenda eta ipuinak | Txertoa

1998 Orozko Haraneko Kondaira mitikoak (Doktorego tesia) | EHU

2000 Mito Hurbilak | Gatuzain

2004 Mitoen bilakatzea | Gatuzain

2008 Euskal mitologiaz. Jentilak eta kristauak | Elkar

2015 Hilak gure artean -Agerpenak eta jai-eskeak | Elkar

2011 Euskal Idazleen Elkartea
Zemoria kalea 25 · 20013 Donostia (Gipuzkoa)
Tel.: 943 27 69 99 - Fax.: 943 27 72 88
eie@idazleak.eus

iametza interaktiboak garatuta