Idazleak - Aitzol Lasa Oyarbide - Bibliografia

EU | ES | FR | EN
Facebook Twitter Vimeo Youtube
Euskal Idazleen Elkartea

Aitzol Lasa Oyarbide > Bibliografia

Artikuluak

2006 Henri Moissanek Fluorra isolatu zuten | Elhuyar

2006 Aitor Artetxe: asko ikasi dugu ipar Europako berotegietatik | Elhuyar

2006 Ikusten ez den materia | Elhuyar

2006 Animalia ereduak | Elhuyar

2006 Analogikoa eta digitala | Elhuyar

2006 TFT pantaila lauak, azken berrikuntza | Elhuyar

2006 Su-gorrina eta pikartadura, sagarrondoen etsai | Elhuyar

2006 Posizioak garrantzia hrartu zuenekoa | Elhuyar

2006 The Baby, lehenengo ordenagailu elektronikoa | Elhuyar

2006 Jhon Snow, epidemiologiaren aita | Elhuyar

2006 Pribatutasuna ziurtatzeko, kriptografia kuantikoa | Elhuyar

2006 Teleskopio optikoak. Begiluzearen tentaldia | Elhuyar

2009 Estudio de significados institucionales de la función en textos oficiales de secundaria. | Investigación en educación matemática

2010 Uso de Geogebra en la titulación de maestro | Epsilon

2010 Sormena matematiketan | Biribilka

2014 GeoGebra eta Bigarren Hezkuntzako irakasleen prestakuntza | Hik Hasi

2015 Singapur metodoaren Curriculum azterketa bat | Hik Hasi

2016 Magnitudeak lantzeko egoera didaktikoak | Biribilka

Narratiba

2012 Hodeietan | Elhuyar

2015 Jarduera matematikoa eredu dinamikoe laguntzaz | Udako Euskal Unibertsitatea

2015 Usategiaren printzipioa | Denon Artean

2011 Euskal Idazleen Elkartea
Zemoria kalea 25 · 20013 Donostia (Gipuzkoa)
Tel.: 943 27 69 99 - Fax.: 943 27 72 88
eie@idazleak.eus

iametza interaktiboak garatuta