EU | ES | FR | EN
Facebook Twitter Vimeo Youtube
Euskal Idazleen Elkartea

Ur Apalategi Idirin > Bibliografía

Publicaciones

1995 Erdi guneak | Maiatz

1997 Gauak eta hiriak | Elkar

2000 La naissance de l'écrivain basque | L'Harmattan

2001 Las relaciones imperfectas | Hiru

2004 Gure gauzak S.A. | Utrisque Vasconiae

2005 Belaunaldi literarioak auzitan | Utriusque Vasconiae

2010 Fikzioaren izterrak | Susa

2011 Euskal Idazleen Elkartea
Zemoria kalea 25 · 20013 Donostia (Gipuzkoa)
Tel.: 943 27 69 99 - Fax.: 943 27 72 88
eie@idazleak.eus

iametza interaktiboak garatuta