EU | ES | FR | EN
Facebook Twitter Vimeo Youtube
Euskal Idazleen Elkartea

Pako Sudupe Elortza > Bibliografía

Bidegileak bilduman: Gorgonio Renteria, 17 karpeta | Eusko Jaurlaritza

1997 Bidegileak bilduman: Nemesio, 8. Karpeta | Eusko Jaurlaritza

1997 Bidegileak bilduman: Andima Ibiñagabeitia, 8. Karpeta | Eusko Jaurlaritza

2000 Bidegileak bilduman: Jokin Zaitegi 20. Karpetan | Eusko Jaurlaritza

Artículos

1992 Olerki erotikoak(1) | Egan

1993 Olerki erotikoak (2) | Egan

1995 Euskaltzaleen saminak, salaketak eta kultur lanak 1950eko hamarkadan | Egan

1996 Literatur euskarari buruzko gogoetak bere testuinguruan | Egan

1996, 97 alea. Aitzol errenazentista | Jakin

1998, 104 zk. Pentsamendu katalanista krisian | Jakin

1999 D. Nemesio Etxaniz. Biografia (Idatzien interpretazio saioa) | Egan

1999, 112 zk. Andima Ibiñagabeitia | Jakin

2000, 27 zk. Euskal kultura gerraondo minean | Hegats

2001 Belaunaldi tirabirak 50eko hamarkadan | Egan

2001 Ipar-hegoko idazleen arteko harremanak | Egan

2001, 127 zk. Aintzina | Jakin

2001, 2, 46 liburukia Lafitte, Iparraldearen eta Hegoaldearen ararteko | Euskera

2002, 132 alea. Lafitteren kazetari-lan hautatuak | Jakin

2002, 149 zk. Ipar eta Hego Euskal Herriko idazleen arteko harremanak | Eukonews & Media

2003 Etienne Salaberry (1903-2003)(I) | Egan

2004, 20 zk. Nafarroa Tradizionalista frankista munduko politikari beha | Geronimo de Uztariz

2005, 150 zk. Gure arteko autozentsuraz | Jakin

2010 50eko hamarkadako euskal literatura: Kontagintza | Egan

2011, 182 zk. Jakin (1956-1961) | Jakin

2011, 76 zk. 50eko hamarkadako euskal literaturaren panorama laburtua | Uztaro

255 zk. Euskara irakaslea bakarrizketan | HABE

281 zk. Euskal kortsarioak eta piratak | HABE

299 zenbakia Nemesio Etxaniz | HABE

300 zk. Andima Ibiñagabeitia | HABE

301 zk. Gorgonio Renteria | HABE

302 zk. Piarres Larzabal | HABE

303 zenb. Julene zenbakia | HABE

304 zk. Manex Erdozaintzi | HABE

312, 313, 314, 315, 316, 317, 318, 319, 320, 321, 323, 325, 327, 329, 331, 332, 334, 336, 338, 340, 342, 344, 346, 348, 350, 352, 354, 356, 358, 360 Ikaslearen koadernoa | HABE

Publicaciones

1996 Nemesio Etxanizen Biografia eta Ideologia | BBK

2002 Piarres Lafitte: kazetari-lan hautatuak | Elkar

2011 50eko hamarkadako euskal literatura. I. Hizkuntza eta ideologia eztabaidak; II Kazetaritza eta saiakera; III. Antzerkia eta hamarkadaren ikuspegi orokorra. | Ultriusque Vasconiae

2011 Euskal Idazleen Elkartea
Zemoria kalea 25 · 20013 Donostia (Gipuzkoa)
Tel.: 943 27 69 99 - Fax.: 943 27 72 88
eie@idazleak.eus

iametza interaktiboak garatuta