EU | ES | FR | EN
Facebook Twitter Vimeo Youtube
Euskal Idazleen Elkartea

Juan Garzia Garmendia > Bibliografía

Obras traducidas por el autor

1991 Bartleby izkribatzailea; Herman Melville | Erein

1995 Soneto hautatuak; William Shakespeare | Alberdania

1997 Ostegun izan zen gizona; G.K. Chesterton | Ibaizabal

1998 Ipuin hautatuak; Jorge Luis Borges | Ibaizabal

1998 Sistema periodikoa; Primo Levi | Alberdania

2000 Aspernen paperak; Henry James | Igela

2001 Godoten esperoan; Samuel Beckett | Alberdania

2001 Pedro Paramo; Juan Rulfo | Ibaizabal

2002 Bizi alegiazkoak; Marcel Schwob | Ibaizabal

2002 Hamlet; William Shakespeare | Ibaizabal

Publicaciones

1987 Akaso | Erein

1992 Gabonak Gubbio-n | Kutxa Fundazioa

1993 Itzalen itzal | Alberdania

1995 Sudur puntan mundua | Alberdania

1995 Fadoa Coimbran | Alberdania

1996 Pernixio | Erein

1997 Joskera lantegi | IVAP

1997 Txirritaren baratzea Norteko trenbidetik | Alberdania

2011 Euskal Idazleen Elkartea
Zemoria kalea 25 · 20013 Donostia (Gipuzkoa)
Tel.: 943 27 69 99 - Fax.: 943 27 72 88
eie@idazleak.eus

iametza interaktiboak garatuta