EU | ES | FR | EN
Facebook Twitter Vimeo Youtube
Euskal Idazleen Elkartea

Jon Alonso Fourcade > Bibliografía

Obras traducidas por el autor

1999 Lisboako setioaren historia | Ibaizabal

2000 El Africa de Mandela | Ediciones B

2005 Julio Cortazar. Antologia Apetatsua | Txalaparta

Publicaciones

1995 Idiaren eraman handia | Euskaltzaindia-BBK

1995 Katebegi galdua | Susa

1998 Camembert helburu | Susa-EEF

2001 Euskal karma | Susa

2001 Agur Darwin (eta beste arkeologia batzuk) | Pamiela

2003 Hodei berdeak | Susa-EEF

2006 Erretzaileen eremua | Susa

2007 Astrolabioa | Pamiela

2012 Zintzoen saldoan | Txalaparta

2015 Hiri hondakin solidarioak | Txalaparta

2016 Beltzaren koloreak | Susa

2011 Euskal Idazleen Elkartea
Zemoria kalea 25 · 20013 Donostia (Gipuzkoa)
Tel.: 943 27 69 99 - Fax.: 943 27 72 88
eie@idazleak.eus

iametza interaktiboak garatuta