EU | ES | FR | EN
Facebook Twitter Vimeo Youtube
Euskal Idazleen Elkartea

Joanes Urkixo Beitia > Bibliografía

Obras traducidas por el autor

1985 Richard II | Antzerti

Publicaciones

1982 Eta beharbada ispilu beltz bat | Bizkaiko Kutxa

1982 Cuentos Incombustibles II | (beste egileekin) Bilboko Liburusaltzaileen Elkartea

1984 Elur Gainean | Erein

1985 Lore Kontu-Kontu Lore | (beste egileekin) Ondarroako Kultur Etxea

1985 Patxi Trumoik letrak ikasi nahi ditu | Erein

1986 Patxi eta txoriaren bahiketa | Erein

1990 Berbak Legezko Aiztoak | Susa

1991 Lurra Deika | Erein

1992 Shangai Tom Espazioko Zaindaria | Elkar

1996 Bihotz Ausarta | Zubia-Alfaguara

1998 Zeruak erori zirenekoa | Ibaizabal

1998 Thule | Elkarlanean

2000 Bilbao ipuin biltegia | Bilboko udala (beste egileekin)

2000 Lur izeneko oihana | Zubia-Alfaguara

2001 Bilbao lerrorik lerro | Bilboko udala (beste egileekin)

2002 Gerlari zuria | Elkarlanean / Argitaletxe batuak

2003 Argitxo iratxoa | Ikastolen Federakundea

2003 Argitxo eta Olentzero | Ikastolen Federakundea

2003 Argitxo Sanjuanetan | Ikastolen Federakundea

2003 Argitxo Santageda egunean | Ikastolen Federakundea

2005 Nerabeak eta beste munstro batzuk | Aizkorri

2011 Euskal Idazleen Elkartea
Zemoria kalea 25 · 20013 Donostia (Gipuzkoa)
Tel.: 943 27 69 99 - Fax.: 943 27 72 88
eie@idazleak.eus

iametza interaktiboak garatuta