EU | ES | FR | EN
Facebook Twitter Vimeo Youtube
Euskal Idazleen Elkartea

Iratxe Ormatza Imatz > Bibliografía

Publicaciones

2007 Hegoak | Labayru

2008 Gizon txikia | 45. Idatz&Mintz

2008 Beste arnasa batek | 46. Idatz&Mintz

2009 Eustakia | 47. Idatz&Mintz

2009 Ndiaye | 49. Idatz&MIntz

2010 Ezkatza | 49.Idatz&Mintz

2010 MIesea | 50.Idatz&Mintz

2010 Urdina | 71. Administrazioa euskaraz

2011 Enkontruak | 51 Idatz&Mintz

2011 Goitizenak | 52 Idatz&Mintz

2013 Gandua | Idatz&Mintz

2013 Plazera da | 55. Idatz&Mintz

2014 Egunsentirako | 56.Idatz&Mintz

2015 Madalenen hariak | 58. Idatz&Mintz

2015 Gabonetako oporrak | 57. Idatz&Mintz

2011 Euskal Idazleen Elkartea
Zemoria kalea 25 · 20013 Donostia (Gipuzkoa)
Tel.: 943 27 69 99 - Fax.: 943 27 72 88
eie@idazleak.eus

iametza interaktiboak garatuta