EU | ES | FR | EN
Facebook Twitter Vimeo Youtube
Euskal Idazleen Elkartea

Aritz Gorrotxategi > Bibliografía

Publicaciones

2001 Kafkaren labankada | Kutxa

2002 Egurra Pinotxori | Alberdania

2002 Galtzontziloak autobusean zintzilik | Erein

2002 Taxi bat Hamletentzat | Hiria

2005 Kearen truke | Alberdania

2007 Zaldi hustuak | Erein

2009 Axola ez denean | Alberdania

2011 Hariaz beste | Erein

2015 Koldar hutsa zara | Erein

2016 Muga Antologia elebiduna | El Gallo de Oro

2017 Zer egingo dugu opariekin? | Algaida

2011 Euskal Idazleen Elkartea
Zemoria kalea 25 · 20013 Donostia (Gipuzkoa)
Tel.: 943 27 69 99 - Fax.: 943 27 72 88
eie@idazleak.eus

iametza interaktiboak garatuta