EU | ES | FR | EN
Facebook Twitter Vimeo Youtube
Euskal Idazleen Elkartea

Andoni Egaña Makazaga > Bibliografía

Publicaciones

1989 Sokratikoek ere badute ama | Erein

1990 Aitaren batean | Elkar

1997 Zozoak beleari | (beste egileekin) Alberdania

1998 Pausoa noiz luzatu | Alberdania

1999 Zaudete geldi pixka batean | Elkar

1999 Basarri | Sendoa

2000 Mendian | Alberdania

2002 Imanol Urbieta. Luzea da bidea | Ibaizabal

2004 Hogeita bina | Hariadna

2011 Euskal Idazleen Elkartea
Zemoria kalea 25 · 20013 Donostia (Gipuzkoa)
Tel.: 943 27 69 99 - Fax.: 943 27 72 88
eie@idazleak.eus

iametza interaktiboak garatuta